GEYVE’DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Geyve’de geçtiğimiz günlerde tüm altyapı kurumlarının katılımı ile gerçekleşen koordinasyon toplantısı sonrasında altyapının tamamlandığı sokaklarda yol yapım ve parke kilit taşı işleme çalışmalarına başlandı.
Geyve’de geçtiğimiz günlerde tüm altyapı kurumlarının katılımı ile gerçekleşen koordinasyon toplantısı sonrasında altyapının tamamlandığı sokaklarda yol yapım ve parke kilit taşı işleme çalışmalarına başlandı.
Başkan Yıldız; “Geyve’yi ilmek ilmek işleyeceğiz”
Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Geyve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte İnciksuyu Mahallesi’nden başlayan çalışmaları ziyaret etti. Geyve’de bakımsız sokak kalmayan kadar çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Yıldız; “Tüm sokaklarımızı ilmek ilmek işleyeceğiz. Bir yanda eski adıyla köy olan taşra mahallelerimizde arazi yollarını düzenleme çalışmalarımız devam ederken diğer yandan ekiplerimizce ilçe merkezinde yol yapım çalışmalarına da başlamış bulunuyoruz. Geyve’mizde bakımsız sokak kalmayana dek tüm Geyve’yi ilmek ilmek işleyeceğiz. Çalışmalar arkadaşlarıma kolaylıklar dilerken hemşehrilerimizden dua ve destek bekliyoruz.” Dedi.
DİĞER HABERLER
-
GEYVELİ KARATECİLER’DEN BİR ŞAMPİYONLUK BİR İKİNCİLİK
-
GEYVE BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA
-
GEYVE’DE YARIYIL ŞENLİĞİ’NDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ
-
GEYVE’DE CAMİ TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR
-
BAŞKAN YILDIZ’DAN YÜREKLERİ ISITACAK ÇAĞRI
-
GEYVE’DE PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN SEMT PARKI DA TAMAMLANDI
-
GEYVE BELEDİYESİ KIR BAHÇESİ TAMAM
-
BAŞKAN MAHALLEDE PROGRAMI İLE BAŞKAN YILDIZ VATANDAŞLA BİR ARAYA GELİYOR
-
BAŞKAN YILDIZ VATANDAŞLARI MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMIYOR
-
BAŞKAN YILDIZ KÖY ZİYARETLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR