15 TEMMUZ'DA BİR DESTAN YAZILDI

Geyve Belediye Başkanımız Murat Kaya ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı. Başkan Kaya milletin destan yazdığına vurgu yaptı.
(Prof. Dr. Necmettin Erbakan)
15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıldönümü nedeniyle Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yazılı bir açıklama yaptı.
‘Milletimiz vatanı, namusu, bayrağı ve şerefi için seve ölüme gitti. Destan yazmak için yürek gerekir, iman, inanç gerekir.’
"15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde ülkemizin bağımsızlığı, bayrağı, şerefi, namusu için canlarını feda eden tüm şehidlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.
Bizler, 15 Temmuz gecesi vatanını bir dolara satan, gözü dünmüş hain fetö terör örgütünün ülkemizi ele geçirmek için yaptığı darbe girişimini ve o gece yaşananları asla unutmayacağız. Şunu bilsinler ki, her ne şartla olursa olsun ülkemizi işgal etmek isteyen tüm hainlere karşı 15 Temmuz gecesi olduğunu gibi millet olarak dimdik duracağız. Bir daha böyle hain girişimler yapamasın, karanlık geceler yaşanmasın diye güç birliği yapmaya devam edeceğiz.
Rabbim bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın…
15 Temmuz’da destan yazan, vatanı için seve seve canını veren şehitlerimizi unutmadan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde ülkemizin kalkınması için üretimimizi artırmak, istihdamı artırmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Ülkemizin ortaya koyduğu hedefleri var. İnşaAllah, devlet-millet el ele vererek yolumuza çıkan tüm engelleri aşmaya, hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.
Bu necip millet köklerinden aldığı güçle 15 Temmuz gecesi yedi düvelin maşası olanlara gereken cevabı vermiş ve düşmanlarına meydan okumuştur.
Destan yazmak yürek ister, iman ve inanç ister. 15 Temmuz’da destan yazan milletimizin damarlarında ki asil kan ve yüreğindeki imanla, özgürlük ve demokrasinin yılmaz bekçisi olmaya devam edecektir. Bu aziz millete hizmet etmenin onuru ile daha çok çalışmaya daha çok hizmet üretmeye devam edeceğiz.
Başta 15 Temmuz şehidlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, bu vatan için canını seve seve siper eden tüm aziz şehidlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.”
DİĞER HABERLER
-
AYVADAN ŞİMDİ DE PETKİN ÜRETİLDİ
-
İLÇEMİZİN TANITIM FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYORUZ
-
GEYVE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA METİN ATALAY SEÇİLDİ
-
Geyve Belediyesi’nden işçilere yüzde 110 zam
-
Geyve Belediyesi'nden deprem bölgesine destek
-
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE
-
‘Türkiye Yüzyılının’ ilk kadın istihdam projesinde temel atıldı
-
Kadın emeğine pozitif ayrımcılık
-
‘Geyve Kadınlarla Güçleniyor’ projesine Altın Karınca ödülü
-
GENÇLİK MERKEZİ LANSMANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ