- ZABITA MEMURU ALIMI SIRALAMA SONUÇLARI

ZABITA MEMURU ALIMI SIRALAMA SONUÇLARI

GEYVE BELEDİYESİ
ZABITA MEMURU ALIM SIRALAMA SONUÇLARI

Başkanlığımız bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla zabıta memuru alımı için yayımlanan ilana istinaden 12.12.2022 - 16.12.2022 tarihleri arasında adayların başvuruları kabul edilmiştir.

Yapılan KPSS puanı sıralamasına göre sınava katılmaya hak kazanan adayların isim listesi, sınav tarihi ve saatini gösterir liste aşağıda yayınlanmış olup, ayrıca bu adaylara sınava giriş belgeleri başvuru sırasında beyan etmiş oldukları iletişim adresine posta yoluyla gönderilecektir. Adaylar tarafından beyan edilen hatalı adres bildirimi sebebiyle postada oluşabilecek gecikmeler veya postanın ulaşmamasından Geyve Belediyesi sorumlu tutulamayacaktır.

Yayınlanan listede adı soyadı yer almayan adaylar sınava katılma hakkı elde edememiştir.  Bu adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav 17.01.2023 tarihinde gerçekleştirilecek, sınavların bitirilememesi halinde ertesi günlerde devam edilebilecektir.

Uygulamalı Sınav; kadro ünvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık (parkur) gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde

ÖNEMLİ UYARILAR:

1. Sınav giriş belgesinin tarafınıza ulaşması neticesinde şahsınıza ait bilgileri kontrol ediniz.
2. Sınava giriş belgesi yalnız bu sınava giriş için kullanılır, başka bir amaç için kullanılamaz.
3. Sınav günü belgenizi yanınızda bulundurmayı kesinlikle unutmayınız.
4. Sınava girerken bu sınava ait Sınav Giriş Belgesi ve üzerinde T.C. Kimlik numarası yazılı olan Nüfus Cüzdanınızı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartınızı da yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

5. Sınava girmeye hak kazanan aday belirtilen gün ve saatte sınavın yapılacağı sınav merkezinde hazır bulunmalıdır. Aksi durumda aday sınava katılmamış sayılacaktır.
6. Önce Uygulamalı Sınav yapılacak olup; Uygulamalı Sınav için yanınızda gerekli spor kıyafet ve spor ayakkabı bulundurmayı unutmayınız.
7. Uygulamalı ve Sözlü Sınav belirlenen gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

İlan olunur.

GEYVE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Sözlü ve Uygulamalı Sınava Girmeye Hak Kazanan Aday Listesi (tıkla)

Uygulamalı Sınav Talimatı  (Sportif Dayanıklılık) (tıkla)