SOSYAL TESİSLERİMİZ GEÇİCİ OLARAK KAPANDI

GEYVE BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİMİZİ GEÇİCİ SÜREYLE KAPATTIK.
DEĞERLİ VATANDAŞLARIMIZ;

Dünya genelinde salgın haline gelen koronavirüs ile etkin mücadele kapsamında Geyve Belediyesi'ne GEYVE YÖRESEL ÜRÜNLER ÜRETİM MERKEZİ, GEYVE BELEDİYESİ ŞEHİT KAYMAKAM M. FATİH SAFİTÜRK SEYİR TERASI, NEHİRPARK SOSYAL TESİSLERİ sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı için geçici olarak DURDURULMUŞTUR.

WWW.GEYVA.COM.TR ONLİNE MAĞAZAMIZ Hizmetine devam etmektedir.

Küresel salgın haline gelen koronavirüse karşı Geyve Belediyesi olarak çalışmalarımızı en etkin şekilde sürdürüyoruz. Alınan önlemlere uyulması konusunda sadece bizlere değil sizlere de çok büyük görevler düşüyor. Önümüzdeki günler son derece çok önemli. Bu önemli süreçle virüsten korunmak için tüm yöntemlerini ve kurallarını en etkin biçimde uygulamalıyız. İnşaAllah bu süreci birlikte atlatacağız, birlikte başaracağız.
LÜTFEN ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYALIM.

EN AZ KİŞİYLE TEMAS, EN SIKI TEDBİRDİR.

Murat KAYA-Geyve Belediye Başkanı