ÖZHASEKİ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki ilçemizi ziyaret etti.

Belediyemizin ülkeye rol model olan yöresel ürünler üretim merkezinde incelemelerde bulunan Özhaseki kadın istihdamı ve öksüz ve yetim çocuklara okul harçlığı projesini çok beğendi.

YÖRESEL ÜRÜNLERİ İNCELEDİ
Geyve Belediyesi’nin ülkeye rol model olan Yöresel Ürünler Üretim Merkezini gezen Özhaseki tesisi çok beğendiğini söyledi. Geleneksel metotları teknoloji ile birleştiren tesis hakkında bilgi alan Özhaseki “Ülke olarak üretmeye daha çok üretmeye ihtiyacımız var. Tamamen yerli ve milli üretim tesisi için başkanımızı kutluyorum. Tesis hem geleneksel yöntemlerle üretim yapıyor hemde kadın istihdamına ciddi katkı sunuyor. Ayrıca da tesisin geliriyle 160 öksüz ve yetim çocuğumuza okul harçlığı veriliyor. Tesisi gezerken anlatılanları dinlerken çok büyük keyif aldım” dedi.

BAHÇELERİ GEZDİ
Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’nde başlayan ziyarete AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’da ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’de katıldı. Yöresel Ürünler Üretim Merkezimizdeki programın ardından Özhaseki eşinin akrabalarıyla birlikte üzüm asmalarını ve ayva bahçelerini gezdi. Özhaseki Geyve ziyaretinde hem eşinin akrabalarıyla hemde partililerle keyifli bir gün geçirerek ilçeden ayrıldı.

DESTEĞİ SÜRECEK
Geyve Belediye Başkanımız Sayın Murat Kaya ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede; “Sayın Genel Başkan Yardımcımız her dönem yanımızda olup destek verdi. Hayata geçirdiğimiz projeleri kendisiyle paylaşmıştık ancak yerinde görüp incelemesi faydalı oldu. Yeni dönemde yapacağımız projeler hakkında bilgi aktardık. Geyve’ye desteğinin süreceğini, ekonomiye, istihdama katkı verecek çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi yine destekleyecek. Parti büyüğümüzü, belediyecilikte uzman hemşehrimizi ağırlamaktan mutlu olduk” dedi.