GEYVE'YE 90 BİN TON ASFALT ATIYORUZ

Geyve ilçe tarihinin en büyük asfalt çalışması başladı.

İlçe Tarihinde bir İlk

Geyve’de yaklaşık 2 sene süren ve tüm Geyvelileri hayatından bezdiren alt yapı çalışmaları sonrası asfaltlama çalışması Yörükler Mahallesi mezarlık altı, (Cihan, Cumhur ve İsmail Akça) sokakta başladı. Tarihindeki en büyük asfalt çalışması olacak ilçede alt yapı çalışması sonrası kilitli parke döşenmeyen tüm sokak ve caddelere asfalt dökülecek.

Bayram Öncesi Çifte Sevinç

Yörükler Mahallesinde bugün başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya vatandaşlarla sohbet etti. 2 senedir toz demeden, çamur demeden büyük bir sabır göstererek çalışmaların tamamlanmasını beklediklerini ifade eden vatandaşlar yaklaşan ramazan bayramı öncesi büyük sevinç yaşayarak Başkan Kaya’ya teşekkür ettiler.

Hayırlı Olsun

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve ilçe tarihinin en büyük asfalt çalışması başladı. 90 bin ton asfalt ile ilçemizin tamamını sıcak asfaltla buluşturuyoruz. 2 senedir toz demeden, çamur demeden büyük bir sabır göstererek çalışmaların tamamlanmasını bekleyen siz değerli Geyveli Hemşehrilerime gösterdikleri sabırdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Geyveli vatandaşlarımızın her şeyin en iyisine, en güzeline layık olduğunu ifade eden Başkan Kaya, Geyve Belediyemizin güçlü hizmet eliyle Geyve’de asfaltsız yol kalmayacak. Ya Allah Bismillah diyerek Hayırlı olsun, ifadelerini kullandı.