Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Geyve ilçesinde Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim 2018 tarihinde saat 13.30’da İlçe meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma programına Kaymakam İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Per. Atğm. Hakan Has, Belediye Başkanı Murat Kaya, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

29 Ekim 2018 tarihinde saat 09:30’da Kaymakam İlyas Memiş Kaymakamlık makamında ilçe protokolü ve halkın tebriklerini kabul etti.

Tebrik kabul töreninden sonra Atatürk Ortaokulu bahçesinde yapılan kutlama törenlerine geçildi.Programa Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Tacettin Aykol, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ardından, Kaymakam İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Per. Atğm. Hakan Has, Belediye Başkanı Murat Kaya öğrenciler ve halkın bayramını kutladı.

Program öğrencilerimizin şiir okumaları, halk oyunları gösterileri ile devam etti. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen şiir, kompozisyon ve spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

Kutlama programı tören geçişiyle sona erdi.