BAŞKANIMIZDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Kaya'nın Kurban Bayramı Mesajı
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda: “ Kurban, Allah’a itaat ve teslimiyet şuuru ile ibadet etmenin ve O’nun rızası uğruna gösterilen fedakârlığın en güzel ifadesidir” dedi.

Başkan Kaya; Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramını bu yıl da hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli vedini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığıhoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerdebirlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmekiçin elimizden geleni yapmalıyız.

Bu vesileyle, başta Geyveli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyor, huzura, barışa ve hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan diliyorum. Belediyemizde bayramlaşma, bayramın 2. günü Öğlen Namazından sonra yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.”dedi.