2015 YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

Yaz Spor Okulu Programı Başladı.

Geyve Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yaz spor okulları başladı.

Yaz Spor Okulları; il merkezi ve bağlı ilçe müdürlüklerinde çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak, bunun yanı sıra il spor merkezlerine spor dalları itibari ile katılan çocuk ve gençlerin lisanslı olarak spor yapmaları teşvik edilerek spor kulüplerine yönlendirilmesini amaçlıyor.

Geyve ilçesindeki eğitim kurumları ile Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek Yaz Spor Kurslarında 5-18 yaş arasındaki gençlere  basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, tenis, teakwondo, judo, güreş, atletizm, okçuluk, hentbol, king boks, karate, badminton, cimnastik başta olmak üzere bir çok  farklı branşta açılan yaz spor okulları 1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında devam edecektir

Yaz spor okullarında görevli branş antrenörleri, çalışma günü, yeri ve saatleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

2015YAZSPOR